Monday, November 30, 2009

Rahsia Victoria Beckham

Aku pon x tau la sama ade korang sume da tau rahsia ni ke belom.. Tp klu ikut si Posh ni die kate die bru je reveal secret die ni last week.

Rahsianya adalah mengapa dia maintain kurus je...

Ini kerana beliau selalu berjogging setiap hari. Kalau nk diikutkan makan die ni memang pelahap. Dgr pe kate mak die ni "Posh ni kalau makan, dia kelihatan seolah-olah seperti seekor babi". (Klu korang x caye korang check kat NST las week, tp x igt la ari pe.. rasenye isnin kot..)Korang bayangkanlah kalau mak die sendiri cakap mcm tu... Lagi satu posh ni kalau breakfast je mesti pekena espresso dua cawan...



Moral of the story: Korang janganla segan2 nk makan.. Bedal je sume tp yang penting exercise jgn tinggal...

p/s: Tujuan aku post ni sbb nk share kat korang yang minat posh ni dan yang x tau lagi pasal rahsia ni.. Aku x minat pon die ni. tp sebab x de idea utk posting, crite pasal posh pon jadi la.. asalkan blog aku ni x bersawang...

1 comment:

RiHiKi said...

da prob is..nk b'joging tu la..
maleh kemain weiii...